Гра Як стати популярною у школі

Кожна дівчинка мріє стати найпопулярнішою в школі. Загальне захоплення і натовпи закоханих шанувальників, які ходять по п'ятах, - це мрія кожної школярки. Але популярність не дається просто так, і щоб її отримати, потрібно докласти зусиль. У грі "Як стати популярною у школі", ви допомагатимете принцесі Аріель робити свої перші кроки в новій школі. Це буде так круто, адже можна створити абсолютно новий образ і почати своє нове шкільне життя з чистого аркуша. Ви готові? Тоді, за справу!

Кожна популярна дівчина, яка поважає себе, вирізняється гарним смаком і почуттям стилю. Щоб підкреслити свою красу і тонкий смак, необхідно підібрати модний шкільний образ. У вашому розпорядженні буде цілий гардероб одягу, красиві аксесуари, стильне взуття і красиві зачіски. Після цього приступимо до соціальних мереж.

У наш час усі підлітки ведуть свої сторінки в соціальних мережах, займаються блогами і знімають ролики для різних додатків. Щоб бути в тренді, Аріель просто необхідно створити свою сторінку і залити туди свої найкрутіші та найяскравіші фото. Після цього залишиться тільки привести до ладу свій щоденник і можна вирушати до школи. Приємної гри та удачі!

Тут розташована онлайн гра Як стати популярною у школі, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Школа
4.4009433962264 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 212)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — How to Become Popular at School.
  • Вона отримала оцінку 4.4 з 5, проголосувало 212 чоловік(а).
  • Дата релізу: Червень 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри