Гра Джонні Тригер

"Джонні Трігер" - це захоплива аркадна гра з дуже гарною графікою, у якій вам потрібно рятувати мирних жителів від терористів. Але зробити це буде нелегко, тому ви повинні зосередитися на всьому, чого ви можете досягти, щоб перемогти. Під час гри ви зіткнетеся з безліччю проблем, і вам доведеться вирішувати їх усі. Противники чекатимуть на вас на кожному кроці, тому будьте пильні! Безліч перешкод через які вам потрібно буде пробігти, щоб дістатися на фініш.

Ігровий процес заснований на використанні ваших навичок і вмінь для знищення ворогів і звільнення заручників. Це непросто зробити, і вам доведеться мати справу з широким спектром різних ворогів і ситуацій. Ваше завдання - вчасно робити постріли, влучаючи в польоті або ковзаючи по землі. Для того, щоб підвищити вашу вогневу міць, купуйте в магазині нову потужнішу зброю. Будьте готові пройти всі рівні, тому що тут їх ну просто дуже багато!

Як грати?

Коли ви граєте в "Johnny Trigger", ви помітите, що це гра про час і обережність. Досить не влучити і вас одразу ж можуть убити, після чого доведеться починати рівень спочатку. Це, безумовно, складно, але в міру того, як ви граєте, ви отримаєте масу задоволення, гра ставатиме дедалі кращою і кращою. Чого ви чекаєте? Вирушайте грати, удачі!

Тут розташована онлайн гра Джонні Тригер, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Шутери
4.0151549423207 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 4421)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Johnny Trigger.
  • Вона отримала оцінку 4.0 з 5, проголосувало 4421 чоловік(а).
  • Дата релізу: Березень 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри