Гра Знайди Слова

Ігри в слова це чудовий інтелектуальний тренажер для будь-якої дитини. Логічні ігри допомагають дітям пізнати цей світ і роблять інтелект гнучким і більш сприйнятливим до нової інформації. Своєю чергою словесні ігри розвивають словниковий запас, мислення і фантазію навіть із найменшого віку. Наприклад, дитячі ігри в жанрі "знайти слова" чудово підходять для дошкільнят і школярів молодших класів. Ну, і звичайно ж, для аудиторії старшого віку.

Як грати?

У грі "Знайди Слова" вам належить продемонструвати не тільки свій інтелект, а й спостережливість. Для початку виберіть режим гри: легкий, середній або складний. Після цього перед вами з'явиться список рівнів із різними категоріями. Серед них: казки, природа, одяг, квіти, зачіски, тварини, десерт, випічка і музика. Виберіть категорію, яка вам найближча і вперед за перемогою!

Перед вами з'явиться великий квадрат, усередині якого хаотично розташовані літери. На нижній панелі гри знаходяться слова, які потрібно знайти на полі. Слова можуть бути розташовані по горизонталі, вертикалі або по діагоналі. Не завжди все буде виходити з першого разу, але варто набратися терпіння і повторити спробу. Ця дитяча гра сподобається гравцям різного віку і допоможе впоратися з нудьгою за дві секунди. Приємної гри та удачі!

Тут розташована онлайн гра Знайди Слова, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Слова
3.5037707390649 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 663)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Pretty Puzzle Princess.
  • Вона отримала оцінку 3.5 з 5, проголосувало 663 чоловік(а).
  • Дата релізу: Квітень 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри