Гра Смішарики: Догоняня

Ігри Смішарики дивують своєю різноманітністю, оптимізмом і адреналіном. Ця ж гра, одна з тих, яка дасть змогу круто провести час і пережити нереальне переживання за свободу Кроша. Вашому улюбленому персонажу потрібно втекти від наздоганянки, яка вже замучила всіх своїми моралями. Бігати Крошу потрібно дуже швидко, тому що догоняня теж ще та бігунка! Під час своєї втечі Крошу потрібно збирати морквину, а також хапати й інші бонуси, які на порожніх ділянках будуть розкладати його друзі. Будьте обережні і не зіштовхніться з персонажем, який приносить бонуси, інакше наздоганяльник може напасти на Вас з найнесподіванішого місця лабіринту. Про секрети гри читайте нижче.

Тут розташована онлайн гра Смішарики: Догоняня, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.4459123798553 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 27779)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран

Якщо говорити про секрети гри про наздоганяння зі Смішариків, то важливо підкреслити, що для виграшу Вам не обов'язково зібрати всю морквину, важливо не потрапити в руки до наздоганяючої няні. Тому Ваш головний і прямий обов'язок якомога швидше бігати, ну і в ролі бонусів збирати на своєму шляху морквину та інші солодощі, які кластимуть Пін і Їжачок.

Не зіштовхніться з ними - це збільшить ризик потрапляння в руки до наздоганяючої. Біжіть швидше, а то вона Вас занянчить!

Бігати Вам доведеться доти, доки в догоняні не сяде батарейка, вона буде зображена в лівому нижньому кутку ігрового екрана, тому бігаючи швидко, заганяйте злу няню остаточно, щоб перейти в наступний рівень.

У кожному наступному рівні наздоганяючий буде все сильніше розлютиться на наздоганяючого Кроша, тому бігати буде ще швидше.

Головний секрет гри: потрібно бігти в протилежний бік від наздоганяючої няні, тоді шанс захоплення нею Кроша значно зменшується. У жодному разі не можна опинятися з нянею, що наздоганяє, на одній доріжці, тоді вона точно наздожене Вас.

Робіть усе, щоб Ваші доріжки не перетиналися! Під час ігрового процесу Вас буде супроводжувати весела музика і смішні звуки, які піднімуть Вам настрій і, можливо, підбадьорять Вас, щоб у Вас залишилися сили втекти від наздоганяйлів!

Керування у грі:
  • Стрілочки клавіатури - для управління.
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Smeshariki: Catching up.
  • Вона отримала оцінку 4.4 з 5, проголосувало 27779 чоловік(а).
  • Дата релізу: Серпень 2014.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри