Гра Ідефікс і Неприборкані: Обережно, Римляни!

Ідефікс - це улюблений песик Обелікса, чарівний бешкетник і ватажок банди Неприборканих! Цей кумедний песик обожнює свого господаря і постійно рятує його з колотнеч, куди вони з Астеріксом частенько потрапляють. Сьогодні ж на Ідефікса чекає дивовижна пригода разом із його відважною командою. До загону Неприборканих входить три відважних собаки й одна хитра кішечка. Кожен з них володіє особливими навичками, які допомагають всій команді під час різних місій.

Як грати?

У грі "Ідефікс і Неприборкані: Обережно, Римляни!", ви вирушите на місцевий ринок. Собачки хочуть поживитися чимось смачненьким, але ринок охороняє варта. Тепер хлопцям доведеться продемонструвати чудеса спритності та хитрості, щоб пройти повз охорону і дістатися до фінішу. Загалом у грі 15 рівнів. Перший рівень буде відкритий, а ось, щоб розблокувати всі інші, знадобиться певна кількість зірочок. Їх можна заробити проходячи гру. На кожному рівні гравець може заробити від однієї до п'яти зірок. Подорожуючи ринком, ви маєте обходити стражників і збирати смаколики. За допомогою їжі можна змінити Ідефікса на іншого учасника банди Неприборканих на деякий час. Це допоможе вам подолати небезпечні ділянки та швидше дістатися до фінішу. Приємної гри та удачі!

Тут розташована онлайн гра Ідефікс і Неприборкані: Обережно, Римляни!, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Собаки
4.156862745098 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 51)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • / - рух
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Idefix: Beware Romans.
  • Вона отримала оцінку 4.2 з 5, проголосувало 51 чоловік(а).
  • Дата релізу: Листопад 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри