Гра Салон Денного Догляду за Цуценям Лабрадора

Дітлахи, а ви любите цуценят? Можливо, у вас уже є домашній улюбленець, з яким ви любите гратися. А якщо ще ні, то за допомогою нашої гри ви зможете завести собі віртуального лабрадора і перевірити свої сили. Станьте справжнім грумером для собак, який працюватиме в салоні краси для цуценят. На вас чекає дивовижний порятунок цуценят, які потребують вашої любові та турботи! Приєднуйтесь до нас і весело проведіть час, піклуючись про миле цуценя!

Як грати?

У грі на вас чекатиме милий лабрадор, якому дуже терміново потрібна ваша турбота. Цуценя ще зовсім маленьке, і йому необхідна ваша увага і ретельний догляд. Якщо ви готові, можете приступати до виконання всіх обов'язків. Для початку потрібно відвести цуценя у ванну кімнату, щоб зробити водні процедури. Гарненько помийте цуценя, щоб очистити його шерсть від бруду. Намагайтеся дотримуватися всіх інструкцій, щоб виконати всі етапи! Після огляньте зуби цуценяти. Останнім часом у нього поганий запах з рота. Здається, йому терміново потрібно лікувати зуби, щоб прибрати всі мікроби і карієс із зубів. Годуйте свого улюбленого лабрадора, грайтеся з ним, укладайте спати і виконуйте ще багато інших завдань, щоб ваше цуценя було задоволене. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Салон Денного Догляду за Цуценям Лабрадора, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Собаки
5 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 1)
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Labrador Puppy Daycare Salon.
  • Вона отримала оцінку 5.0 з 5, проголосувало 1 чоловік(а).
  • Дата релізу: Вересень 2024.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри