Гра Королівські Солдати

У грі "Королівські Солдати" на вас чекає захоплива пригода, де ви маєте прийти на допомогу великому королівству, яке перебуває під загрозою атаки величезної армії жаб. Жаби множаться в жахливій кількості і будують оборону біля кордону, що може призвести до голоду в місті і катастрофічних наслідків. На вас чекає роль найкращого солдата-стрільця, покликаного знищити цю незвичайну загрозу. Ви гратимете за солдата, готового до боротьби з жабами на кожному рівні гри. Жаби виявляться хитрими і винахідливими, сховалися за кам'яними стінами і маніпулюють магією, щоб зробити вашу місію ще складнішою.

Гра поєднує в собі елементи стрільби і головоломки, вимагаючи від вас не тільки влучності, а й уміння подумки прораховувати політ кулі і планувати свої дії. Чи зможете ви розгадати хитрі плани чаклуна і врятувати королівство від жаб'ячої загрози? Давайте спробуємо!

Як грати?

Гра складається з 21 нескладних рівнів, але для їх проходження потрібні влучність і спритність! Просто приступайте до першого рівня і тисніть мишкою для здійснення пострілів по жабах. Гра пропонує вам унікальні завдання, як-от стрільба літаючими сходами і подолання магічних перешкод, створених зловісним магом, який контролює жаб. Ви повинні продумати стратегію і цілитися точно, щоб мінімізувати кількість пострілів і заробити максимум золотих переможних зірок.

Тут розташована онлайн гра Королівські Солдати, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.0909090909091 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 22)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — King Soldiers.
  • Вона отримала оцінку 4.1 з 5, проголосувало 22 чоловік(а).
  • Дата релізу: Жовтень 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри