Гра Кольорові Цукерки: Сортувальна Головоломка

Вітаємо вас у солодкій захопливій грі під назвою "Кольорові Цукерки: Сортувальна Головоломка"! Просто зараз ви вирушите у світ дитячих мрій, де на вас чекають найприємніші рівні, наповнені смачними цукерками і веселим настроєм! Любите порядок? Тоді ця сортувальна гра заманить вас на довгий час і подарує безліч позитивних вражень! Чи зможете ви пройти всі рівні і показати, наскільки ви любите розкладати все по своїх місцях? Тоді не витрачайте час даремно і починайте грати!

Як грати?

Мета гри проста: вам потрібно всього лише розкласти яскраві цукерки за кольорами, сортуючи їх по чотири штуки в стовпчик одного кольору. Кожен рівень відрізнятиметься від попереднього, адже чим далі ви просуваєтеся в грі, тим складнішими стають завдання. Використовуйте вільні комірки, щоб тимчасово зберігати цукерки, і заповнюйте інші колбочки необхідними солодощами. У грі з'являться знаки запитання, за якими ховаються цукерки. Асортимент кольорів буде збільшуватися, що робить гру більш захопливою та цікавою. Пориньте в години захопливої цукеркової пригоди та наведіть там лад. Бажаємо удачі!

Тут розташована онлайн гра Кольорові Цукерки: Сортувальна Головоломка, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
1 1 1 1 1 (Оцінок гри 0)
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Candy Color: Sort Puzzle.
  • Вона отримала оцінку з 5, проголосувало чоловік(а).
  • Дата релізу: Липень 2024.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри