Гра По поличках: Велике сортування предметів

Любите порядок і не терпите хаос? Тоді пропонуємо вам зіграти в захопливу гру "По поличках: Велике сортування предметів" і перетворити прибирання на задоволення! Вам подобається розкладати речі по місцях у шафі? Тут ви робитимете те саме й отримуватимете задоволення від процесу. Приготуйтеся до цікавої подорожі рівнями, де вам доведеться сортувати найрізноманітніші предмети! Готові застосувати свої навички і навести порядок? Тоді приступайте до гри!

Як грати?

У цій грі ваше завдання звільняти полиці, збираючи однакові речі по три в ряд. Перед вами будуть полички з розкиданими предметами, такими як: іграшки, напої та інше. Перетягуйте їх лівою клавішею мишки так, щоб на полиці утворювалися три однакові предмети. Якщо все правильно зробите то вони зникнуть, і ви пройдете рівень. Відкривайте нові завдання, збирайте аватари і скіни, рухайтеся вперед і насолоджуйтеся ідеальним порядком! Бажаємо удачі!

Тут розташована онлайн гра По поличках: Велике сортування предметів, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
5 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 1)
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Clean the Room: Shelves and Objects Sorting.
  • Вона отримала оцінку 5.0 з 5, проголосувало 1 чоловік(а).
  • Дата релізу: Серпень 2024.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри