Гра Воїн Стікмен: Фаталіті

"Воїн Стікмен: Фаталіті" - це динамічна гра, де вам належить продемонструвати силу своїх кулаків і неймовірну спритність. Тут на вас чекає серія крутих бійок у стилі відомої гри "Мортал Комбат". Ви готові протистояти найнебезпечнішим супротивникам і стерти їх у порох? Тоді, ласкаво просимо на арену смерті!

Спочатку у вашому розпорядженні буде тільки сила і міць кулаків Стікмена. На першому рівні суперником буде ніндзя. Ви будете ширяти ареною і завдавати один одному ударів. Вам доведеться трохи потренуватися, щоб впоратися з керуванням. Щойно ви адаптуєтеся, тоді зможете завдати ворогові серію смертельних ударів і відправити його в нокаут.

Після перемоги можна переходити на наступний рівень. Там на вас уже чекатиме новий ворог і нова арена. Під час бою стережіться пасток, які будуть встановлені з різних боків екрана. З кожним новим рівнем арени стануть небезпечнішими і будуть наповнені небезпечними предметами. Під час бою збирайте зірочки і зможете купити зброю, якою розшматуєте ворогів. Покажіть усім, хто тут найнебезпечніший боєць і смертельний противник. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Воїн Стікмен: Фаталіті, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.0292353823088 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 1334)
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Stickman Warriors: Fatality.
  • Вона отримала оцінку 4.0 з 5, проголосувало 1334 чоловік(а).
  • Дата релізу: Вересень 2019.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри