Гра Стікмен Боєць: Мега Бійка

У грі "Стікмен Боєць: Мега Бійка", ви станете на стежку війни і будете битися з найнебезпечнішими бандитами. Вороги мають неабияку силу і впоратися з ними може не кожен. Але для такого героя, як Стікмен, це швидше виклик, ніж застереження. Ви готові битися з ним пліч-о-пліч, поки останній ворог не впаде перед вашою міццю і могутністю? Тоді, вперед!

Як грати?

Ви опинитеся на бойовій арені, де на вас уже зачекалися вороги. Стікмен стоятиме в центрі ігрового поля, а вороги наступатимуть з усіх боків. Продемонструйте чудеса спритності та блискавично реагуйте на появу ворога серією смертельних ударів. Ворожі бійці будуть розділені на кілька категорій за кольорами. Стікмени сірого кольору є найслабшими супротивниками. Їх можна відправити в нокаут з одного удару. Зелені бійці будуть на ранг вищими, і щоб із ними впоратися, потрібно завдати кілька ударів. Вороги білого кольору найпідступніші. Адже під час сутички ці супротивники будуть спритно переміщатися, і знадобиться серія потужних атак, щоб їх ліквідувати.

Під час бою ви будете заробляти ману, яку можна витратити на особливу атаку або потужний бонус. Це підвищить ваші шанси на перемогу в черговій бійці. Після кожного рівня Стікмен зароблятиме золото, яке необхідно витратити на нову зброю, поліпшення здоров'я, щит, заклинання та інше. Нові придбання допоможуть вам впоратися з найнебезпечнішими ворогами за дві секунди. Тепер перемога в битвах тільки за вами. Приємної гри та удачі!

Тут розташована онлайн гра Стікмен Боєць: Мега Бійка, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.3203371970495 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 949)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • - удар
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Stickman Fighter: Mega Brawl.
  • Вона отримала оцінку 4.3 з 5, проголосувало 949 чоловік(а).
  • Дата релізу: Січень 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри