Гра Стікмен Боєць: Космічна війна

Готові битися поодинці проти величезної Галактики? Якщо сміливість і безумство це ваш коник, тоді ласкаво просимо в гру "Стікмен Боєць: Космічна війна". Тут ви кинете виклик усій сонячній системі і будете битися з найнебезпечнішими та найгрізнішими солдатами космічної імперії. Ви відвідаєте кожну планету Галактики, де належить перемогти всіх лиходіїв. На кожній планеті буде десять рівнів. Наприкінці кожного фінішного рівня гравця чекатиме битва з босом. Тому запасіться терпінням і великою кількістю аптечок.

Перша сутичка пройде на Сатурні. Там уже давно йде війна за владу, і лише тільки ви зможете покласти край безрозсудному кровопролиттю, виступивши за праву сторону. Стікмен стоятиме посередині поля бою, а вороги нападатимуть натовпами відразу з усіх боків. Необхідно сконцентруватися на битві і блискавично атакувати супротивників. В арсеналі Стікмена буде кілька видів атак, секретних прийомів і потужна зброя. У критичний момент ви зможете скористатися особливими атаками і знищити підступних лиходіїв, які не погребують напасти зі спини.

Після кожного рівня, ви будете нагороджуватися золотими монетами і кристалами. З їхньою допомогою можна поліпшити свої навички, купити нову зброю, вихованця або прокачати таланти і зодіак свого Стікмена. Не забувайте покращувати наявну зброю, щоб зробити кожен постріл смертельним. Це допоможе вам завжди бути у всеозброєнні та сміливо відбивати найпотужніші атаки солдатів і босів. Доля галактики у ваших руках! Приємної гри та удачі!

Тут розташована онлайн гра Стікмен Боєць: Космічна війна, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.4710027100271 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 1845)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • - дія
  • / - рух
  • / - стрибати
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Stickman Fighter: Space War.
  • Вона отримала оцінку 4.5 з 5, проголосувало 1845 чоловік(а).
  • Дата релізу: Січень 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри