Гра Стікмен Ніндзя Воїн

У грі "Стікмен Ніндзя Воїн" ви перетворитеся на крутого бійця, який не боїться нікого і нічого. Він сіє смерть, і всі вороги тремтять лише від однієї згадки про легендарного ніндзя. А все тому, що воїн може підкрастися до жертви без єдиного звуку і ліквідувати ворога за кілька секунд. Зараз ви вирушите в замок нещадного китайського імператора. Цей тиран вкрав прекрасних гейш і зробив їх своїми полонянками. Дівчата були у нестямі від горя і печалі, але на виручку їм вже поспішає відважний герой.

На кожному рівні на вас чекають бідолахи в клітках, яких потрібно терміново врятувати. А також, злісні солдати імператора, яким доручено охороняти красунь ціною власного життя. У вашому арсеналі будуть гострі сюрікени, які потрібно метати у ворогів. Кількість сюрікенів буде обмежена, тому намагайтеся вбити максимальну кількість вартових за допомогою декількох знарядь.

За кожного вбитого ворога, ви отримаєте нагороду. Це будуть дорогоцінні прикраси, які можна витратити на нові потужні сюрікени або крутих воїнів. Щоб перейти на наступний рівень, вам потрібно врятувати гейш із полону. Щойно східні красуні будуть звільнені, ви зможете продовжувати свій героїчний шлях. Приємної гри та удачі!

Тут розташована онлайн гра Стікмен Ніндзя Воїн, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.1974248927039 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 233)
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Stickman Ninja Warriors.
  • Вона отримала оцінку 4.2 з 5, проголосувало 233 чоловік(а).
  • Дата релізу: Січень 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри