Гра Світова Війна Стікменів

Ласкаво просимо в гру "Світова Війна Стікменів"! Тут ви зможете відчути себе справжнім стратегом і розгорнути війну між стікменами. Щоб здобути перемогу, вам знадобляться правильна стратегія і тактика. За допомогою власного інтелекту ви зможете розгромити військові бази суперників і заволодіти територією ворога. Це буде по-справжньому епічно!

Як грати?

У грі "Світова Війна Стікменів" буде кілька режимів: кампанія, онлайн і виживання. У кампаніїї вам доведеться битися з армією стікменів і знищити їхню базу. Для цього потрібно викликати інженерів, які зароблятимуть гроші для вербування солдатів. Поки інженери будуть зайняті своїми справами, необхідно викликати солдатів і відправляти їх на ворожу базу. Там вони вступлять у перестрілку з ворогом і зможуть зруйнувати базу противника. Попереду на вас чекає понад 50 завдань, де ви зможете розвернутися на повну котушку. А заробивши гроші, їх можна витратити на круті предмети й апгрейд: вогняну зброю, дощ із куль, авіанальот, цілителя, броню, підкріплення і заклик супер робота.

У режимі онлайн вам доведеться битися з живими гравцем у режимі реального часу. Переможете ворога використавши навички, які ви отримали раніше, і розгромите ворожу базу до останньої цеглинки. А ось у режимі на виживання все дуже просто. Вам потрібно протриматися максимальний час, щоб підтвердити свій статус непереможного офіцера і обдарованого стратега. Приємної гри й удачі!

Тут розташована онлайн гра Світова Війна Стікменів, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.4278394534586 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 4684)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Stickman World War.
  • Вона отримала оцінку 4.4 з 5, проголосувало 4684 чоловік(а).
  • Дата релізу: Червень 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри