Гра Стікмен Втеча зі Школи

Шкільні будні бувають дуже веселими. Але іноді буває так нудно, що хочеться швидше втекти зі школи. І якщо одні тільки мріють про це, то інші воліють діяти! Стікмен належить до останньої категорії. Хлопчина нещодавно нахуліганив і був на казан. Його залишили після уроків на додаткові заняття. Стікмен був не згоден з таким поворотом подій і вирішив за всяку ціну уникнути покарання.

Як грати?

У грі "Стікмен Втеча зі Школи" на вас чекає запаморочлива пригода разом із маленьким бешкетником. Людина паличка проштрафилася і змушена відбувати покарання на факультативних заняттях. Але хіба такий пустун і навіжений буде так просто дотримуватися правил? Звичайно ж, ні! Хлопчина готовий пуститися в нову авантюру, щоб втекти зі школи і вибратися на свободу. А нам із вами належить йому допомогти!

Гравцям потрібно вибирати серед списку різних предметів. Ваш вибір змоделює сценарій подальших подій за участю нашого героя. Прислухайтеся до своєї інтуїції та виберіть переможну комбінацію, яка допоможе Стікмену здійснити втечу зі школи! Ця гра сподобається всім без винятку, а особливо тим, хто вже грав в інші ігри цієї серії: "Втеча з В'язниці", "Пограбування Банку" або "Втеча з Комплексу". Удачі!

Тут розташована онлайн гра Стікмен Втеча зі Школи, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.2630272952854 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 403)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Можливе довге завантаження. Зачекайте трохи або перезавантажте сторінку!
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Stickman Escape School.
  • Вона отримала оцінку 4.3 з 5, проголосувало 403 чоловік(а).
  • Дата релізу: Березень 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри