Гра 13 Способів Убити Сусіда Зомбі

Численні серіали та фільми про зомбі апокаліпсис змусили людство замислитися над загрозою свого існування. А що якщо дійсно настає апокаліпсис і скоро більша частина населення планети перетвориться на зомбі? У страшній грі "13 Способів Вбити Сусіда Зомбі", ви зможете вивчити кілька варіантів, як розправитися з ходячим мерцем.

Одного чудового дня Патрік разом зі своєю дівчиною і вихованцем на ім'я Віскі відпочивали на задньому дворі. Аж раптом пролунала несамовита сирена і на подвір'я ввалився противний сусідський чоловік. З ним було явно щось не так. Через кілька секунд сусід почав трансформуватися і перетворився на моторошного монстра. Вам потрібно терміново щось зробити, щоб не стати обідом для кровожерливого зомбі.

По всьому двору розкидані різні предмети і спортивний інвентар. Ви можете використовувати всі предмети, які обведені червоною лінією. Деякі з них можна комбінувати, щоб завдати мерзенному чудовиську смертельного удару. Не дайте монстру на вас напасти і знайдіть усі тринадцять способів знищити його! Удачі!

Тут розташована онлайн гра 13 Способів Убити Сусіда Зомбі, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.1758241758242 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 91)
Керування у грі:
  • - дія
  • - комбінувати предмети
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Whack Your Zombie Neighbour.
  • Вона отримала оцінку 4.2 з 5, проголосувало 91 чоловік(а).
  • Дата релізу: Вересень 2019.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри