Гра Забутий Пагорб Розчарування: Флора і Фауна

Маєток "Забутий Пагорб" таїть у собі безліч секретів. Іноді вони дуже дивні, а часом і зовсім жахливі! Але це не зупинить ученого, який досліджує містичні та аномальні явища. Дізнавшись про це таємниче місце, наш герой негайно вирушив туди. Натхненний майбутніми відкриттями, він ще не знає, що чекає на нього в цьому воістину страшному місці.

Як грати?

У грі "Забутий Пагорб Розчарування: Флора і Фауна" на вас чекає друга глава нового квесту. Гравець опиниться біля порога старовинного музею при маєтку. Щоб пройти всередину, вам потрібно надати квиток охоронцеві. Візьміть зелений квиток і віддайте його величезному чоловікові у формі. Тепер можна досліджувати територію і вивчити всі дивацтва цього місця. Зверніть увагу на незвичайну камеру у вашому інвентарі. Вона показує спотворену реальність, варто тільки навести її на предмет. За допомогою цього апарату ви зможете знайти необхідні підказки і вирішити дивовижні головоломки цього жахливого паноптикуму. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Забутий Пагорб Розчарування: Флора і Фауна, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.7631578947368 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 38)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Forgotten Hill Disillusion: Flora & Fauna.
  • Вона отримала оцінку 3.8 з 5, проголосувало 38 чоловік(а).
  • Дата релізу: Травень 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри