Гра Симулятор риболовлі

"Симулятор риболовлі" - це нова гра, де ви станете справжнім майстром рибальської справи. Риболовля - це справжній відпочинок для душі й тіла. Адже що може бути краще, ніж усамітнення на природі з вудкою під заливисті трелі птахів! Зараз, ви вирушите у справжній рибальський рай на Вербовий Ставок. Там завжди стоїть тиха безвітряна погода, а у водах красивого ставка водиться багато риби. Тепер справа залишилася тільки за малим. Вам потрібно розслабитися, всістися зручніше і наловити риби.

Як грати?

Щоб зловити рибку, закидайте вудку в різні місця. Щойно почне клювати тягніть волосінь на себе і дивіться, щоб риба не зірвалася. Для цього стежте за шкалою біля іконки зі снастю. Якщо вона підніматиметься до критичної позначки, трохи відпустіть, а потім тягніть знову. За кожен улов, ви будете отримувати гроші.

Спочатку у вашому розпорядженні буде всього одна вудка, але це справа поправна. Щойно ви наловите достатню кількість рибки, тоді у вашій кишені буде сума, яку можна витратити на хороший спінінг. Також, зароблені гроші, ви зможете витратити на нове місце для риболовлі та на снасті. Приємної гри і вдалого улову!

Тут розташована онлайн гра Симулятор риболовлі, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.2369505494505 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 1456)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Fishing Simulator.
  • Вона отримала оцінку 4.2 з 5, проголосувало 1456 чоловік(а).
  • Дата релізу: Березень 2019.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри