Гра Симулятор Маршрутки

Гра "Симулятор Маршрутки" - це унікальна можливість сісти за кермо маршрутного міського таксі і відчути себе справжнім водієм маршрутки! Основна ваша робота - перевозити пасажирів по місту від однієї зупинки до іншої. По суті ви їздитимете на різних мікроавтобусах і слідуватимете певним маршрутом по місту. Це здавалося б легка робота, але проїхавши кілька маршрутів, у водія з'являється втома і продовжувати рух більше немає сил... Але ж у цьому і вся складність цієї роботи! Потрібно навчитися бути терплячим, досвідченим і відповідальним водієм, щоб всі сотні пасажирів залишалися задоволеними поїздками по місту.

Симулятор маршрутки - це також один із найкращих симуляторів, який пропонує вам унікальний ігровий досвід, де ви зможете в реальності відчути на собі всі складнощі роботи водієм маршрутки. На вас чекає реалістична фізика автомобілів і захопливий геймплей! Станьте найкращим водієм маршрутного таксі в справжньому місті та за його межами!

Як грати?

Просто обирайте перший доступний мікроавтобус і приступайте до водіння. На вибір вам доступно всього 3 карти, дві з них міські та одна з їздою за містом. На початку гри, ви з'являєтеся вже за кермом вашої маршрутки, біля однієї із зупинок у місті. Там на вас уже чекає кілька пасажирів. Припаркуйте машину біля зупинки і відкрийте двері, щоб люди могли зайти. Після цього ви почнете рух маршрутом, на якому на вас чекає безліч зупинок і безліч міських громадян, яких потрібно перевозити. На кожній зупинці деякі люди будуть виходити, а інші будуть заходити. Всі вони платять вам гроші за проїзд і таким чином ви багатієте і надалі матимете змогу купувати нові машини, модернізувати їх і перефарбовувати в інший колір.

У грі також є навігатор і штрафи за порушення дорожніх правил. Реалістична система світлофорів, ремонтних сто і заправних станцій - АЗС. Варто звернути увагу і на 3 доступні режими водіння - симулятор, дрифт і аркада. Цикли для і ночі будуть доступні вам на кожній з карт. Під час їзди вас супроводжуватиме веселе радіо з набором станцій. А якщо хочете більше реалістичності, тоді спробуйте вмикати вид від першої особи та камери з інших видів!

У гаражі вам доступно для купівлі цілих 14 унікальних маршрутних таксі, включно зі звичайними Російськими машинами та новенькими мікроавтобусами зарубіжних марок, які дуже дорогі в ціні. Грайте знову і знову, вибирайте різні маршрути, відкривайте всі три карти для їзди і заробляйте більше і більше грошей. Побудуйте свою кар'єру водія маршрутки і станьте багатим і крутим водієм, який любить свою роботу! -

Тут розташована онлайн гра Симулятор Маршрутки, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.3454545454545 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 3190)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • - управління
  • - ручник
  • - пауза/меню
  • - старт/стоп двигуна
  • - моргнути світлом
  • - усі основні дії в грі
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Minibus Simulator.
  • Вона отримала оцінку 4.3 з 5, проголосувало 3190 чоловік(а).
  • Дата релізу: Грудень 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри