Гра Симулятор Піт Стопа: Механік Автомобілів

"Симулятор Піт Стопа: Механік Автомобілів" - це дуже захоплива гра, в якій ви можете стати справжнім механіком у перегонах Наскар. Якщо ви любитель дивитися гонки на крутих болідах, то ця гра точно сподобається вам. Але сьогодні ви будете не в ролі гонщика. Багато хто навіть не замислюється, що крім пілота є ще велика команда. Є персонал, який відповідає за Піт Стоп. Це свого роду швидке технічне обслуговування, заміна коліс, паливо або може навіть зміна водія. Перегони є різні, які можуть тривати не по кілька годин, а навіть по кілька днів! Саме сьогодні, ви будете цією сполучною ланкою, на вас буде покладена дуже велика відповідальність!

Як грати?

Перед початком гри, ви зобов'язані вибрати команду, після чого вирушайте робити свою роботу. Гра розбита на безліч рівнів. Кожна дія механіка, складається в маленьких діях, наприклад: поставити домкрат, підняти автомобіль, зняти колеса, одягнути нові, опустити і потім прибрати домкрат. Ви будете відповідати за такого роду дії. Доливати паливо, але тут також потрібно заправити все рівно, не менше і не більше. Ви просто зобов'язані впоратися з цим. Бажаємо вам удачі і приємної гри.

Тут розташована онлайн гра Симулятор Піт Стопа: Механік Автомобілів, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.1165919282511 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 223)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Pit Stop Stock Car Mechanic.
  • Вона отримала оцінку 4.1 з 5, проголосувало 223 чоловік(а).
  • Дата релізу: Жовтень 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри