Гра Симулятор Ляльки Вайолет: Мій Віртуальний Дім

Ласкаво просимо в гру "Симулятор Ляльки Вайолет: Мій Віртуальний Дім"! Тут ви зможете пограти з чарівною дівчинкою, яка з нетерпінням хоче познайомитися зі своїми новими друзями. Малятко обожнює різні забави і з задоволенням стане вашим напарником у найвеселіших іграх для дівчаток. Звучить просто чудово, правда? Тоді, давайте не будемо тягнути час і поспішимо до нашої нової подружки!

Як грати?

У цьому милому симуляторі ви будете піклуватися про свою лялечку на ім'я Вайолет. Вам належить впоратися з усіма справами, які запланувала крихітка. Потрібно прийняти ванну, почистити зубки, вибрати гарну зачіску і стильне вбрання. Потім не забудьте пригостити Вайолет смачним сніданком і приступайте до домашніх справ. Сьогодні вам належить змінити дизайн будинку і повністю поміняти там меблі та аксесуари. Докладіть трохи зусиль і житло дівчинки перетворитися на ляльковий будиночок мрії! Ця гра приведе в захват усіх без винятку і займе гравців не на один десяток хвилин. Приємної гри та удачі!

Тут розташована онлайн гра Симулятор Ляльки Вайолет: Мій Віртуальний Дім, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.6067415730337 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 178)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Violet Doll My Virtual Home.
  • Вона отримала оцінку 3.6 з 5, проголосувало 178 чоловік(а).
  • Дата релізу: Листопад 2022.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри