Гра Симулятор Симулятор Ніссан Сільвія: Практика Дрифту 3Д

Скучили за драйвовим дрифтом? Тоді раді представити вашій увазі "Симулятор Симулятор Ніссан Сільвія: Практика Дрифту 3Д". Захоплюючу гру, в якій вам доведеться стати справжнім гонщиком. Приготуйтеся зануритися у світ руйнування, коли ви розкриєте свої навички водіння в епічних сценаріях знищення автомобілів. Приготуйтеся до захопливих вражень, подібних до яких немає ніде! У вас буде шанс зануритися в захопливий світ дрифтингу - мистецтва керованого заносу. Будь ви досвідченим дрифтером або новачком, який бажає відточити свою майстерність, гра надасть вам ідеальну платформу для демонстрації таланту. Приготуйтеся до того, що вас захопить потужний викид адреналіну, коли ви будете здійснювати сміливі замети і відчувати гострі відчуття від високошвидкісного маневрування.

Як грати?

Тут є два крутих режими, щоб перевірити ваші вміння навалювати боком. У першому, вільна їзда - у вас є повна свобода досліджувати величезний простір без будь-яких завдань або обмежень. Тільки ви, ваша машина і нескінченні можливості. Практикуйтеся в керованих заметах, удосконалюйте техніку і освоюйте мистецтво виконання подвійних і навіть потрійних поворотів на ходу. Дайте волю творчості та майстерності, переміщаючись відкритим світом у своєму власному темпі. Для тих, хто шукає виклик, режим місій являє собою набір із десяти завдань, покликаних поліпшити ваші навички. Ваша мета - вміло загнати кубики в спеціальні зони. Це може здатися простим, але точне маневрування авто під час дрифту вимагає тонкощів і практики. Проявіть свою майстерність у режимі їзди, відчуйте нюанси своєї тачки і, проявивши рішучість і практику, ви обов'язково підкорите ці складні місії. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Симулятор Симулятор Ніссан Сільвія: Практика Дрифту 3Д, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.1315789473684 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 38)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • - управління
  • - ручне гальмо
  • - меню
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Simulator Nissan Silvia - Practice Drift 3D.
  • Вона отримала оцінку 4.1 з 5, проголосувало 38 чоловік(а).
  • Дата релізу: Червень 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри