Гра Дивовижні Танки

Дивовижні Танки - це відома всім, чудова онлайн гра, в якій ви керуєте своїм танком і готуєтеся до виконання різних інтенсивних місій! Ви єдиний танк, який вирушає на небезпечні завдання. Ви повинні знищити всі ворожі танки і важливі об'єкти, щоб пройти кожен рівень. Загалом у грі на вас чекає 15 унікальних рівнів, у кожному з яких на вас чекатимуть особливі вороги та особливе завдання. Знищуйте ящики, щоб отримати багато золотого і спробуйте підбирати аптечки, щоб відновлювати частину свого здоров'я. Ви також можете знищити вибухові бочки, щоб завдати великої вибухової шкоди в області та найближчим ворогам. Після завершення рівня ви можете витратити зароблені гроші, щоб купити поліпшення для свого танка, такі як: збільшення броні, збільшення швидкості, невидимість і різну небезпечну зброю. Постарайтеся зібрати всі медалі і не забудьте повеселитися!

Як грати?

Перемістіть свій танк за допомогою клавіш зі стрілками або WASD. Направте свій танк і стріляйте за допомогою миші. Знищуйте ворожі танки, збирайте монети і знищуйте ворожу базу, щоб очистити кожен рівень. Витрачайте свої гроші з розумом, щоб модернізувати ваш танк з кращою бронею, зброєю, видимістю і багатьом іншим.

Гра використовує систему туману війни, яка спочатку приховує від вас більшу частину рівня. Туман розсіюється, щойно ви починаєте досліджувати рівень. Перший рівень виступає як навчальний посібник, що пояснює деякі ключові ігрові концепції. Залежно від обраного рівня складності, у вас можуть виникнути проблеми з проходженням рівня навчання. Новачкам рекомендується починати зі складності для початківців.

Ви заробляєте гроші за перемогу над ворогами, знаходите грошові схованки і проходження рівня. Навіть якщо ви зазнали поразки, гроші, зароблені вами на рівні, можна використовувати для купівлі поліпшень. У вашого танка є стаціонарна зброя - мініган з необмеженою кількістю боєприпасів і п'ять додаткових осередків для зброї, які більш потужні, але для стрільби потрібні боєприпаси. Їх ви можете поповнювати в перервах, після кожного рівня. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Дивовижні Танки, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Танки
4.2968938117024 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 4153)
Керування у грі:
  • or - управління
  • - стрільба
  • - зміна зброї
  • - - вибір зброї
  • - пауза
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Awesome Tanks.
  • Вона отримала оцінку 4.3 з 5, проголосувало 4153 чоловік(а).
  • Дата релізу: Березень 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри