Гра Танці на вулицях: Наступний крок

У грі "Танці на вулицях: Наступний крок", ви перетворитеся на крутого вуличного танцюриста. Вам потрібно зібрати команду найкращих танцівників, щоб взяти участь у грандіозному танцювальному конкурсі. Для початку потрібно трохи потренуватися. У цьому вам допоможе Мішель. Разом з білявою красунею, ви вивчите деякі ази і зможете приступати до гри.

Щоб танцювати, вам необхідно проявити першокласну реакцію і спритність. Навколо вашого танцюриста буде коло, по якому рухається фішка. Коли вона опиниться на іконці із зірочкою, яких багато, потрібно швидко клікати. Тоді ваш герой почнете правильно і красиво танцювати. Це допоможе вам підвищити свій професіоналізм і вивчити новий вид танцю.

Тренування відбуватимуться в танцювальній студії. Там ви зможете поліпшити свої навички та вирушити на чергове змагання. Далі на вас чекають феєричні змагання з професійними танцюристами і талановитими аматорами. Якщо вам вдасться перетанцювати суперника, тоді він приєднається до вашої команди. Попереду на вас чекає драйв, запальні танці та крута музика! Приємної гри та удачі!

Тут розташована онлайн гра Танці на вулицях: Наступний крок, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Танці
4.2867256637168 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 565)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • / - танцювати
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Take It To The Streets Dance.
  • Вона отримала оцінку 4.3 з 5, проголосувало 565 чоловік(а).
  • Дата релізу: Жовтень 2019.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри