Гра Класичний Тетріс

"Класичний Тетріс" - це найстандартніша версія гри, в яку ви можете зіграти просто зараз! Якщо ви вже колись грали або чули про таку гру, то ви знаєте, що тут нічого складного немає. У грі представлені класичні фігури, які вже давно знайомі любителям пограти в тетріс.

У правому кутку буде написана мінімальна статистика: наступна фігура, рівень, лінія та рахунок. Рівень тут залежить від кількості зібраних горизонтальних ліній. З підвищенням збільшуватиметься швидкість падіння фігур, не думайте, що тут все буде дуже просто. Колір фігур тут ніякої ролі в побудові не відіграє, важлива тільки постановка самих фігур. Після того, як зібрана вами лінія зникне, всі фігури, що вище, опустяться нижче.

Як грати?

У теорії гра може тривати нескінченно поки ви правильно збираєте блоки. На перших рівнях швидкість підвищуватиметься непомітно для вас, але варто тільки дійти до п'ятого рівня, як швидкість почне дуже швидко збільшуватися. Тут важливо настільки у вас хороша реакція і спритність. Варто тільки кілька разів поставити не так як потрібно фігуру і все, гра дуже швидко закінчитися. Будуйтеся заздалегідь дивитися на тут фігура, яка повинна випасти, щоб вже попередньо розуміти куди найкраще її буде поставити.

Тут розташована онлайн гра Класичний Тетріс, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Тетріс
3.8622139187296 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 2141)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • /
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Tetris Classic.
  • Вона отримала оцінку 3.9 з 5, проголосувало 2141 чоловік(а).
  • Дата релізу: Травень 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри