Гра Тока Бока Школа

Ласкаво просимо до школи "Тока Бока"! Ця інтерактивна гра приведе в захват усіх фанатів цього чудового світу і його жителів. Сьогодні у дітей з'явиться чудова можливість відвідати не тільки школу, а й інші місця. Ви побуваєте там, де ще не бували! Звучить просто приголомшливо, чи не так? Тоді, за роботу!

Як грати?

Загалом у грі буде 6 локацій: дитяча спальня, ігровий майданчик, молодіжний клуб, кафетерій, школа і комора. У кожному місці ви зможете взаємодіяти з хлопцями і всіма предметами на екрані. Гравець може переодягати всіх героїв у різний одяг лише за допомогою одного кліка. Усі вбрання вже підібрані, тому вам потрібно просто натиснути на героя і він переодягнеться автоматично.

На кожній локації можна взаємодіяти з усіма предметами, які там знаходяться, і зробити з цього веселу гру. Наприклад, у дитячій потрібно натиснути на кожну дитину, щоб переодягнути її в піжаму, а потім відправити спати. Також, можна пограти в більярд у молодіжному клубі, знайти какашку в коморі, у кафетерії зробити прибирання і встановити їжу в конвеєр та інше. Але більше розваг буде в школі. Там можна перефарбувати рідини в кабінеті хімії, підірвати пробірки, спалити миску і змінити екран шкільного комп'ютера. Попереду на вас чекає багато цікавого, адже "Toca Boca" це завжди весело!

Тут розташована онлайн гра Тока Бока Школа, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.3731105807478 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 1257)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • // - взаємодія
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Toca Life: School.
  • Вона отримала оцінку 3.4 з 5, проголосувало 1257 чоловік(а).
  • Дата релізу: Грудень 2022.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри