Гра Тока Бока Шлях до Успіху - Багатство/Бідність

"Тока Бока Шлях до Успіху - Багатство/Бідність" - це прикольна дитяча гра, яка може стати справжнім таймкілером і зайняти вас на цілий вечір. Звучить дуже багатообіцяюче, тож давайте відкинемо всі свої клопоти та поринемо у веселий світ пригод разом із жителями Тока Ворлд!

Як грати?

Ви будете грати чарівною дівчинкою, яка вирушить у крутий грошовий забіг. Вона рухатиметься вперед автоматично, а ви маєте допомогти їй зібрати побільше грошей і при цьому не втратити зароблені купюри. По дорозі траплятимуться червоні та зелені арки. Вам потрібно проходити під зеленими арками, щоб подвоїти або потроїти свої багатства. Якщо ж проскочите через червону арку, тоді вдвічі скоротіть зібрані грошики. У міру проходження шляху і кількості зібраних грошиків, зовнішній вигляд вашої героїні буде змінюватися. Вона буде брюнеткою, блондинкою, індіанцем, крутишкою і змінить ще багато різних образів. Приємної гри і удачі!

Тут розташована онлайн гра Тока Бока Шлях до Успіху - Багатство/Бідність, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 2)
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Toca Boca Path to Success - Wealth/Poverty.
  • Вона отримала оцінку 3.0 з 5, проголосувало 2 чоловік(а).
  • Дата релізу: Липень 2024.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри