Гра Розмальовки: Яскраве Літо з Томом і Джеррі

Хлопці, хочете весело провести останні дні літа разом з улюбленими героями? Тоді, ласкаво просимо в гру "Яскраве Літо з Томом і Джеррі". Тут на вас чекають красиві літні розмальовки разом із найпопулярнішими персонажами світу Бумеранг. Тут вони знайшли друге народження і культові герої старих мультфільмів тепер знову миготять на екранах. Готові, малювати? Тоді, беріть до рук пензлики, тобто мишки, і ми починаємо!

Тут ви зможете розфарбовувати різні картинки, а можете просто помалювати. Робіть вибір і приступайте до справи. Попереду на вас чекає шістнадцять картинок із найзнаменитішими героями мультфільмів. Там будуть не тільки Том і Джеррі, а й містер Бін, весела компанія з серіалу "Луні Тьюнз", чарівні бегемотики, божевільні гонщики, Банінікула і Дороті з друзями. Вибирайте будь-яку розмальовку і можете сміливо робити з неї маленький шедевр. У цьому вам допоможуть фарби, пензлики, олівці, красиві наліпки і рятівна гумка. Приємної гри та удачі!

Тут розташована онлайн гра Розмальовки: Яскраве Літо з Томом і Джеррі, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.2329545454545 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 704)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Tom and Jerry: Summer Time Splash Art! .
  • Вона отримала оцінку 4.2 з 5, проголосувало 704 чоловік(а).
  • Дата релізу: Серпень 2019.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри