Гра Том і Джеррі: Кухонні злодії

У грі "Том і Джеррі: Кухонні злодії" на вас чекають нові пригоди бешкетного мишеняти. Якщо раніше завжди діставалося коту Тому, то тепер у халепу потрапив головний хуліган у будинку. До Джеррі в гості приїхав його близький родич - маленьке мишеня на ім'я Ніблз. Цей малюк обожнює вивчати навколишній світ і періодично хуліганить, як і його родич.

Ніблз забрався в холодильник і почав викидати звідти їжу. Здійнявся такий шум, що навіть вікна затремтіли. Щоб не розбудити господиню, яка може влаштувати прочухана всім без розбору, потрібно терміново зловити всю їжу. Але Джеррі не впорається наодинці і йому знадобитися допомога? Готові допомогти мишеняті і запобігти кухонній катастрофі? Тоді, ласкаво просимо в гру "Том і Джеррі: Кухонні злодії"!

Як грати?

Ви будете грати мишеням Джеррі. Допоможіть йому зловити їжу, яку кидає Ніблз, щоб заробити очки. Намагайтеся не упускати їжу і примножувати бонуси. Але стережіться предметів, які кидає Том. Вони здатні оглушити Джеррі на кілька секунд. Рівень здоров'я зменшуватиметься через неспійману їжу. Щоб його підвищити, потрібно зловити полуницю. Коли рівень здоров'я впаде до нуля, гра закінчиться.

Тут розташована онлайн гра Том і Джеррі: Кухонні злодії, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.1330049261084 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 203)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Tom and Jerry: Bandit Munchers.
  • Вона отримала оцінку 4.1 з 5, проголосувало 203 чоловік(а).
  • Дата релізу: Січень 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри