Гра для Дівчаток 5 Років: Приготування торта

Гра для Дівчаток 5 Років: Приготування торта дозволяє створити торт для будь-якого заходу. Якщо ви хочете спекти торт на чийсь день народження, весілля вашого друга, або, можливо, здивувати свою другу половинку або просто прикрасити чийсь день, то ви зайшли за потрібною адресою. Отримуйте задоволення, приготувавши торт, прикрасьте десерт свічками, загадайте бажання і з'їжте торт. Станьте найкращим кухарем і приготуйте найсмачніші торти у світі!

Як грати?

Ви можете обирати з безлічі форм тортів з різними начинками, створювати одно- або двоповерхові торти з різними прикрасами, прикрашати їх фігурками на різні випадки життя, додавати прикраси з марципану, свіжих фруктів, цукерок і крему. Посипте свій торт крихтами шоколаду, поставте свічки і додайте маленькі іграшки, щоб зробити його ще більш привабливим. Все це ви зможете зробити в нашій грі! Головне не бійтеся, а скоріше беріться за роботу. Приємної гри!

Тут розташована онлайн гра для Дівчаток 5 Років: Приготування торта, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Торти
4.0292397660819 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 171)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Cake Maker Cooking Games.
  • Вона отримала оцінку 4.0 з 5, проголосувало 171 чоловік(а).
  • Дата релізу: Вересень 2022.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри