Гра Сільське Господарство: Симулятор Тракториста

Хочеться вирватися з сірих буднів галасливого міста і вирушити на природу, щоб насолодитися мальовничими пейзажами і співом птахів? Тоді ласкаво просимо в нову приголомшливу гру "Сільське Господарство: Симулятор Тракториста", у якій ви матимете змогу стати справжнім фермером і керувати різною сільськогосподарською технікою! Попереду на вас чекає 8 унікальних рівнів, у кожному з яких вам доведеться виконувати завдання з обробки земельної ділянки та вирощування врожаю.

Як грати?

У вашому розпорядженні будуть потужні трактори, комбайни, культиватори та обприскувачі. Кожен з цих інструментів допоможе вам справлятися з різними завданнями. Орайте поля, щоб підготувати ґрунт до посадки. Потім приступайте до посіву. Ви зможете садити різні види культур, які потребуватимуть особливої уваги на кожному етапі росту. Регулярно поливайте рослини, щоб прискорити процес їхнього росту. Коли прийде час збору врожаю, сядьте за кермо потужного комбайна і приступайте до роботи. Не забувайте обробляти продукцію, ретельно готуючи її до продажу. Ваша головна мета - оптимізувати всі процеси на фермі, щоб домогтися максимальної ефективності. Слідкуйте за ресурсами, плануйте свої дії заздалегідь і використовуйте техніку з розумом!

Тут розташована онлайн гра Сільське Господарство: Симулятор Тракториста, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
5 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 1)
Керування у грі:
  • - управління
  • - взаємодіяти
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Forage Plow Farming: Harvest Tractor Simulator.
  • Вона отримала оцінку 5.0 з 5, проголосувало 1 чоловік(а).
  • Дата релізу: Вересень 2024.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри