Гра Велосипедний екстрим

У грі "Велосипедний екстрим" вам належить приготуватися до захоплюючої пригоди! Для тих, хто шукав адреналіну, ось гра, від якої захоплює дух! Завдяки красивій 2Д-графіці та захопливому ігровому процесу, ця гра перенесе вас на крутий спуск із гори. Питання в тому, чи готові ви?

Ви один із тих, хто не може жити без пригод, адреналіну та складних випробувань? Екстремальні види спорту ваша пристрасть? Ця гра саме для вас! Приготуйтеся до велосипедної поїздки, яка кине вам виклик і викличе мурашки по шкірі, коли ви мчите з гори на своєму велосипеді. Готові відчути цю небезпеку? Ваша мета пройти всі 20 рівнів гри і дійти до фінішу в кожному з них. На вас чекають складні ландшафти, круті скелі та безліч різних перешкод. Одягніть байкерське спорядження і будьте готові до різних випробувань.

Як грати?

Ви катаєтеся на гірському велосипеді і намагаєтеся дістатися до фінішу. Для керування великом ви можете використовувати WASD або клавіші зі стрілками. На шляху до фінішу, ви побачите безліч різних перешкод, таких як бочки, колеса і прірви між горами. Як професійний велосипедист, вміло керуйте своїм велосипедом і уникайте зіткнень, переворотів і падінь. У верхньому лівому кутку екрана ви можете побачити таймер, який показує загальний витрачений час на кожен з рівнів. Постарайтеся завершити перегони якомога швидше, щоб заробити 3 зірки. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Велосипедний екстрим, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.0666666666667 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 30)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • - управління
  • - пауза
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Cycle Extreme.
  • Вона отримала оцінку 4.1 з 5, проголосувало 30 чоловік(а).
  • Дата релізу: Червень 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри