Гра Венсдей і Найкращі Друзі: День Веселощів

Нарешті настали вихідні! А це означає, що настав час для веселих посиденьок із друзями! Навіть незважаючи на те, що Венсдей Аддамс не дуже добре ладнає з людьми і намагається тримати від них подалі, їй все ж вдалося обзавестися парочкою приятелів. Рука на ім'я Річ приїхала в академію разом із батьками Аддамс і залишилася з дівчинкою, а ось з Енід наша похмура красуня подружилася вже тут. Хлопці дуже багато часу проводять разом і вже встигли завести свої маленькі традиції. І зараз ми познайомимо вас з однією з них.

Як грати?

У грі "Венсдей і Найкращі Друзі: День Веселощів" на вас чекають веселі розваги разом із крихіткою Аддамс, дівчинкою перевертнем Енід Сінклер і харизматичною рукою Річчю. Дівчаткам потрібно зробити гарний макіяж вихідного дня, а потім підібрати симпатичні вбрання для прогулянки околицями академії Невермор і містечка Джеріко. Останньою моделлю буде Річ. Зробіть ручці кілька доглядових процедур і завершіть все красивим манікюром. Потім додайте парочку каблучок, крутий браслет і вуаля! Усі красуні готові до вікенду!

Тут розташована онлайн гра Венсдей і Найкращі Друзі: День Веселощів, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.8671586715867 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 271)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Wednesday Besties Fun Day.
  • Вона отримала оцінку 3.9 з 5, проголосувало 271 чоловік(а).
  • Дата релізу: Липень 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри