Гра Вертолітний Удар: Інопланетне Вторгнення

"Вертолітний Удар: Інопланетне Вторгнення" - це захопливий двовимірний шутер, у якому вам належить стати пілотом бойового гелікоптера та виконувати безліч небезпечних місій із захисту мегаполіса від ескадрилій інопланетних кораблів! Попереду на вас чекає безліч напружених рівнів, у кожному з яких вам необхідно знищувати всіх супротивників на своєму шляху, щоб не дати змоги прибульцям прорвати лінію оборони та зрівняти із землею густонаселені міста.

Як грати?

Керування здійснюється за допомогою клавіш зі стрілками. Ваша вертушка буде автоматично вести безперервний вогонь. Стріляйте з потужних великокаліберних кулеметів, збиваючи десятки ворожих винищувачів. Уражайте наземні цілі ракетами з напалмом, щоб влаштувати противникам справжнє пекло на землі. Іноді на екрані з'являтимуться допоміжні бонуси, які потрібно обов'язково підбирати. Вони дадуть вам змогу на кілька секунд стати практично невразливим або відчутно підвищити скорострільність усіх знарядь. Наприкінці кожного етапу на вас чекає повітряний бій із флагманським інопланетним крейсером, який обрушить на вас всю свою вогневу міць. Подорожуйте різними унікальними локаціями, від млявих пустель до густих тропічних джунглів. Бажаємо удачі!

Тут розташована онлайн гра Вертолітний Удар: Інопланетне Вторгнення, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
5 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 1)
Керування у грі:
  • - управління
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Helicopter Strike: Alien Invasion.
  • Вона отримала оцінку 5.0 з 5, проголосувало 1 чоловік(а).
  • Дата релізу: Серпень 2024.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри