Гра Барвиста весільна сукня з квітковим принтом

Сьогодні у вас буде дуже важливе завдання - організувати весілля! Наша наречена дуже хвилюється, адже вона вперше виходить заміж і хоче, щоб все пройшло ідеально. У день весілля, наречена злякалася коли побачила своє відображення у дзеркалі. Через хвилювання, стан її шкіри став дуже поганим, а ще з'явився жахливий висип та прищі. З цим терміново потрібно, щось робити. Як думаєте, ви зможете усунути всі проблеми та зробити з дівчини справжню красуню. А що тут думати, тут терміново потрібно братися за справу і допомогти нареченій все організувати якомога краще.

Як грати?

Перед тим як зробити весільний макіяж, терміново потрібно усунути всі недоліки, які утворилися на обличчі. Використовуйте різні креми і маски для обличчя, щоб очистити шкіру. Ви тільки подивіться, всього кілька процедур, а наречена вже має гарний вигляд. Продовжуйте так само і створіть найкрасивіший весільний образ. Наша наречена хоче вам сказати, що вона хоче весілля у квітковому стилі, а це значить, що і макіяж має бути ніжним із квітковими візерунками. Наступним етапом буде вибір сукні. Тут не варто поспішати, приміряйте кілька варіантів, щоб вибрати найкрасивішу сукню. Потім доповніть образ прикрасами, фатою і букетом. Ви великий молодець, весілля відбудеться, наречена має чарівний вигляд. Приємної гри!

Тут розташована онлайн гра Барвиста весільна сукня з квітковим принтом, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.3768115942029 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 69)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Colorful Floral Wedding Gown.
  • Вона отримала оцінку 3.4 з 5, проголосувало 69 чоловік(а).
  • Дата релізу: Вересень 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри