Гра Герої Війни: ВВ2

Герої Війни: ВВ2 - це епічна онлайн гра, в якій ви будете використовувати військову техніку для битв на полі бою під час Другої світової війни. Саме ви маєте взяти на себе командування і всю відповідальність, взявшись за управління цілою армією і не тільки. Проявіть свої тактичні та стратегічні вміння, щоб перемагати ворогів. Зберіть повну колекцію з 80 видів військ і прокачайте найсильнішу техніку! Побудуйте свою базу, найміть найсильнішу техніку і розпочинайте кампанії, які відбуватимуться в усіх країнах. Бийтеся за честь і славу! Станьте справжнім командиром!

Реальні бойові машини, піхотні загони і протитанкові гармати все у вашому розпорядженні. Насолоджуйтесь вражаючими реалістичними моделями та візуальними ефектами вибухів і декораціями часів Другої світової війни.

Боріться в різних країнах і в красиво створеному середовищі та пориньте в збройні конфлікти минулого.

Як грати?

На початку гри "Heroes of War: WW2" ви отримуєте особистий профіль першого рівня, на якому і будете грати. Уже одразу ви можете взяти участь у кількох боях за звільнення Франції. За кожну перемогу ви отримуєте такі ресурси як: сталь, гроші, золото і досвід. Всі ці накопичені ресурси можна витрачати на будівництво своєї бази і прокачування техніки. У бою може брати участь до 7 бойових одиниць техніки, серед яких можуть бути танки, піхота, гармати, катюша, ракетниця та інше. Кожен загін або техніку можна прокачати, підвищуючи рівні. Це дає можливість збільшити всі характеристики загону.

Щоб отримувати більше ресурсів, потрібно розвивати свою базу, покращувати завдання і будувати нові будівлі. Також у грі є особисті місії, які можна також проходити й отримувати додаткові ресурси та досвід.

Тут розташована онлайн гра Герої Війни: ВВ2, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Війна
4.5453072049506 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 6787)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Heroes of War: WW2.
  • Вона отримала оцінку 4.5 з 5, проголосувало 6787 чоловік(а).
  • Дата релізу: Квітень 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри