Гра Програмуємо з Робогонщиками

Вспиш і диво-машинки - справжні герої та головні рейнджери Аксель Сіті. Ці хлопці знають свою справу і завжди готові прийти на допомогу тим, хто потребує порятунку. У грі "Програмуємо з Робогонщиками" вам належить допомогти Вспишу врятувати звіряток, які потрапили в біду. Їх потрібно повернути до лісу в цілості й схоронності. Ось тільки для цього необхідно дістатися до втікачів.

Цього разу Вспиш перетворитися на робота і пересуватиметься не на колесах, а на потужних ногах. Вам належить вирушити в три різні місця: зелену долину, холодну Антарктиду і каньйон. Спалахну байдуже до холоду та палючого сонця, коли хтось у біді!

Допоможіть герою дістатися до звіряток і правильно розставте всі іконки з рухами, щоб у диво-машинки була можливість долати перешкоди. Вспиш може стрибати, ковзати і розбивати каміння. Ви маєте поставити всі картинки дій так, щоб наш рятувальник зміг здолати небезпечний шлях за дві секунди. Щойно Вспиш врятує зайчика, носорога і мавпочку можна сміливо вирушати додому і чекати нових завдань.

Приємної гри й удачі!
Тут розташована онлайн гра Програмуємо з Робогонщиками, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.0551378446115 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 3591)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Blaze And The Monster Machines: Robot Riders Learn To Code.
  • Вона отримала оцінку 4.1 з 5, проголосувало 3591 чоловік(а).
  • Дата релізу: Листопад 2018.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри