Гра Втеча із Западні 3

У грі "Втеча із Західні 3" на вас чекає чергова порція таємничих пригод. Після подій другого розділу, наш герой продовжив свої поневіряння в покинутому бункері. Бідолаха пройшов чимало, і відчинивши чергові двері, здається, що вихід уже зовсім близько. Але розчарування, змішане з жахом, наздоганяє нашого героя, адже за черговим замком ховаються нові головоломки і загадки. Здається, що мукам немає кінця, але не можна падати духом. Наберіться терпіння і допоможіть хлопцеві впоратися з новими завданнями, щоб здійснити втечу з кошмарного місця.

Як грати?

Цього разу ви опинитеся в дивному маленькому приміщенні. Там дуже мало речей і майже немає меблів, лише журнальний столик і шафа. Зате посередині кімнати розмістилася дивна залізна коробка, схожа на трансформаторну будку. Саме цей предмет і стане справжнім головним болем для гравців. А все тому, що там знаходиться безліч головоломок, які потрібно розгадати, щоб відчинилися двері в іншу кімнату.

Наприклад, загадка з візиткою дуже проста і розв'язати її нескладно. Вивчивши її, ви побачите номер телефону електрика. Але насправді це математичний приклад, вирішивши який ви дізнаєтеся перший код. Далі, вам доведеться добряче напружити свій мозок, щоб розгадати інші головоломки. Приємної гри та удачі!

Тут розташована онлайн гра Втеча із Западні 3, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Втеча
4.3516483516484 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 364)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Laqueus Escape Chapter 3.
  • Вона отримала оцінку 4.4 з 5, проголосувало 364 чоловік(а).
  • Дата релізу: Жовтень 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри