Гра Втеча з Автомобільного кладовища

Кладовище автомобілів найчастіше знаходиться далеко від міста і не приносить ніякої незручності людям. Але іноді такі авто морги можна знайти в найнесподіваніших місцях. Туди складно дістатися людині пішки, не кажучи вже про автомобілі. Ці загадки не розгадати. Або ж ні? Давайте спробуємо!

Як грати?

У грі "Втеча з Автомобільного кладовища", ви опинитеся в одному вельми незвичайному місці. Воно заховане в самій гущі лісу, де машини вже давним-давно обросли мохом і зеленню. Захоплені атмосферою незвичайного місця, ви й не помітили, як заблукали. Тепер головне не піддаватися паніці, а спокійно шукати вихід.

Головна мета гри - знайти 35 старовинних артефактів у вигляді ретро автомобілів. Тому уважно досліджуйте локацію і вивчіть кожен сантиметр автомобільного кладовища. Деякі артефакти лежатимуть на поверхні, а решту доведеться пошукати в схованках. У грі буде безліч головоломок, які ви зможете розгадати тільки за допомогою підказок. А ось підказки можна отримати тільки знайшовши певні предмети і встановивши їх на свої місця. Ця гра змусить вас гарненько поворушити мізками і повеселитися. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Втеча з Автомобільного кладовища, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Втеча
4.0723404255319 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 235)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Car Cemetery Escape.
  • Вона отримала оцінку 4.1 з 5, проголосувало 235 чоловік(а).
  • Дата релізу: Листопад 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри