Гра Лікарня Міста Привидів: Дзеркальний Вимір

Подорожі - це чудовий спосіб розширити свій кругозір і побачити нові землі. Але іноді подорожі заводять нас в абсолютно дивовижні місця, куди рідко наважуються зайти звичайні люди. І сьогодні вам вдасться відвідати дуже незвичайне місце, яке оповите містикою і несе в собі дух минулих років. Звучить дуже цікаво і навіть романтично, чи не так? Готові вирушити в нову подорож і отримати порцію адреналіну? Тоді, ласкаво просимо в гру "Лікарня Міста Привидів: Дзеркальний Вимір"!

Як грати?

Тут вам належить здійснити втечу з покинутої лікарні радянських часів. Щоб це зробити, потрібно відшукати 35 старовинних артефактів у вигляді зелених п'ятикутних зірок. Вони заховані по всій будівлі і знайти їх буде не просто. Але ви обов'язково впораєтеся! Уважно огляньте кожен сантиметр будівлі. Вона заповнена численними загадками і головоломками, які потрібно вирішити, щоб отримати корисний предмет або артефакт. Будьте уважні і намагайтеся нічого не випустити з уваги. Приємної гри та удачі!

Тут розташована онлайн гра Лікарня Міста Привидів: Дзеркальний Вимір, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Втеча
3.9912280701754 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 114)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Ghost Town Hospital – Mirrored Dimension.
  • Вона отримала оцінку 4.0 з 5, проголосувало 114 чоловік(а).
  • Дата релізу: Квітень 2022.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри