Гра Захист Королівства: Чарівний Король

Гра "Захист Королівства: Чарівний Король" - це ще одна пригода із захистом королівства від орд ворогів, що наближаються, серед яких будуть як орки, тролі, демони, так і мерці, скелети та інша нечисть. Ви граєте за єдиного персонажа - короля, який повинен оборонятися сам і обороняти своє королівство від нападу ворогів. Сидячи на верху вежі свого замку, він стріляє стрілами зі свого арбалета і вражає будь-кого, хто спробує наблизитися.

Вся гра розділена на 16 рівнів і в кожному уроні вам необхідно відбити напад певної кількості ворогів. Вони виходитимуть по кілька штук по черзі, а ви повинні встигати вбивати їх. Допоможіть королю робити точні постріли і гарненько цілитися, щоб кожна стріла потрапила в ціль і не була випущена даремно. За кожного вбитого монстра ви отримуєте гроші, а зібрану суму можна витратити на поліпшення своїх здібностей у проміжках між рівнями. Ви можете покращувати такі таланти як: сила пострілу, швидкість стрільби, міцність вашого замку і навіть різні магічні заклинання. На початку гри вам доступне тільки одне заклинання і це метеоритний дощ, а далі будуть відкриватися нові.

Як грати?

Інструкції. Наведіть і стріляйте за допомогою миші на робочому столі. Торкніться екрана, щоб прицілитися і стріляти на мобільних пристроях. Покращуйте свою зброю і властивості, щоб довше протистояти жахливим монстрам. Використовуйте безліч особливих здібностей, щоб зупинити орди і врятувати світ у цій фантастичній оборонній грі. Грайте і спробуйте пройти всі рівні гри, якщо у вас не виходить пройти той чи інший рівень, просто назбирайте побільше грошей і прокачайте свої таланти на максимум. Це напевно допоможе!

Тут розташована онлайн гра Захист Королівства: Чарівний Король, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.0992907801418 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 141)
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Kingdom Defense: Magic King.
  • Вона отримала оцінку 4.1 з 5, проголосувало 141 чоловік(а).
  • Дата релізу: Листопад 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри