Дізнайся вік свого телеграм аккаунту і отримай Dogs!

Гра Захист Вежі: Вторгнення Інопланетян

Захист Вежі: Вторгнення Інопланетян - дуже захоплива, дуже тактовна гра в жанрі "Захист Вежі", яка швидко розвивається та в якій вам доведеться битися зі складними інопланетними бійцями. Стратегія вступає в гру на кожному рівні, оскільки ви маєте вибрати найкраще місце для створення одного з чотирьох різних видів зброї і предметів, щоб вони завдавали найбільшої шкоди і зупиняли ваших ворогів на їхньому шляху.

Гра має цілих 4 різних ігрових режимів, а саме: режим кампанії, нескінченний режим, онлайн режим і рівні гравців. У режимі кампанії вам належить пройти цілих 12 рівнів, упродовж яких вам потрібно буде захищатися від найслабших монстрів, до найсильніших інопланетних істот. У нескінченному режимі ви починаєте гру і будете вести оборону проти інопланетних загарбників, долаючи їхні напади хвиля за хвилею. Їм не буде кінця, питання тільки в тому, як довго ви зможете протриматися! Онлайн режим пропонує вам зіграти в захист вежі разом з іншими гравцями з усього світу. Ви зможете грати на одній карті і разом важить оборону від інопланетних загарбників. Ну і останній режим рівнів, надає можливість вам самим створити власну карту, яка буде збережена в грі й інші гравці зможуть на ній грати. Так само само і ви можете грати в будь-яку зі створених іншими гравцями карт.

Захист Вежі: Вторгнення Інопланетян - це нова стратегічна 3д-гра із захопливим ігровим процесом і новим дизайном. Захищайтеся від хвиль ворогів, що наближаються, встановлюючи свої захисні вежі, набираючи юнітів, використовуючи спеціальні атаки, прокачуючи рівень своїх будівель і багато іншого. Просто почніть будувати ваші вежі кулеметників, бомбардувальників, електричних блискавок і казарми з солдатами. Кожна з будівель буде ефективно боротися проти ворогів і таким чином у вас з'явиться шанс на перемогу. Готові приступити до захисту? Тоді починайте!

Тут розташована онлайн гра Захист Вежі: Вторгнення Інопланетян, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Захист
4.2382352941176 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 340)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Tower Defense: Alien Invasion.
  • Вона отримала оцінку 4.2 з 5, проголосувало 340 чоловік(а).
  • Дата релізу: Березень 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри