Гра Дикий Замок TD: Зростаюча Імперія

Гра "Дикий Замок TD: Зростаюча Імперія" це ще одна супер стратегічна гра з жанру "Захист Вежі", оригінальна назва якої - "Wild Castle TD: Grow Empire". Гра досить популярна і набрала безліч гравців на мобільних пристроях. Готуйтеся планувати оборону в цій крутій грі з епічними героями (RPG)!

Нескінченний натиск монстрів з якоїсь причини хоче зруйнувати ваш замок. Приготуйте свою оборону і розтрощіть ворогів за допомогою героїв, веж, лучників і унікальної стратегії. Почніть з невеликої групи героїв і поліпшіть своє крихітне містечко до могутнього замку, крок за кроком.

Щодня до вашого маленького замку прибуватиме безліч ворогів, включно з гоблінами, орками, чортами, різними монстрами та іншими тварюками. Всі вони згуртувалися воєдино, щоб завоювати ваш замок, але здаватися не можна! Ви, як досвідчений командир, маєте покращувати ваш замок, прокачуючи його будівництво, лучників і, звісно ж, героїв. Кожен герой має особливі здібності, як наприклад: магічні заклинання, стрільбу з лука, метання сокир і навіть стрільбу ядрами з гармати. Кожен герой може отримувати новий рівень і покращувати свої атакуючі характеристики, але все це можливо тільки за гроші. Їх ви отримуєте за вбивство монстрів, що більше вбито, то більше грошей.

По мимо всього цього ви можете будувати різні будівлі біля свого замку і навіть усередині нього. Кожна будівля приносить вам якісь плюси і бонуси, надбавку до грошей, до досвіду, до втрат лучників і так далі.

Як грати?

Вибудовуйте найкращу оборону і відбивайте кожну хвилю нападників. Атакуйте ворогів за допомогою всього що маєте, використовуйте магію і стежте за міцністю свого замку. Якщо вороги пробралися до його стін, вони можуть зруйнувати його, але на цьому гра не закінчується. Зібравши побільше грошей, ви можете поліпшити захисні споруди і героїв, щоб пройти поточний рівень з першої, другої або третьої спроби.

У грі "Дикий Замок TD: Зростаюча Імперія" прокачуванню піддається все що завгодно, аби були гроші. Тому ми рекомендуємо для початку прокачувати таланти і поліпшення на видобуток грошей, а вже потім прокачувати все інше. Що більше грошей ви маєте, то швидше зможете купити дорогих героїв, зробити дорогі поліпшення і побудувати найдорожчі завдання.

Окрім оборони свого замку вам також доступні інші міні-режими гри. Побудувавши повітряний корабель, ви зможете переміщатися по всьому світу і воювати з іншими замками, щоб отримувати особливі нагороди і досягнення. Чи готові ви до таких пригод? Давайте почнемо грати і дізнаємося це!

Тут розташована онлайн гра Дикий Замок TD: Зростаюча Імперія, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Захист
4.4458783249934 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 3797)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Wild Castle TD: Grow Empire.
  • Вона отримала оцінку 4.4 з 5, проголосувало 3797 чоловік(а).
  • Дата релізу: Жовтень 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри