Залізна Людина: Повстання Альтрона

У грі "Залізна Людина: Повстання Альтрона" вам належить приєднатися до команди Месників і врятувати світ під маскою Залізної Людини. Цього разу головним лиходієм стане Альтрон - штучний розум, який отримав тіло андроїда завдяки експерименту Тоні Старка. Ось тільки під час експерименту все пішло шкереберть. Добрі наміри, закладені в Альтрона, набули іншого вигляду і перетворили його на лиходія.

Тепер Альтрон хоче стерти людство з лиця Землі, і тим самим врятувати планету від загибелі. Але команда Месників дала відсіч першій атаці робота, і він направив гнів на свого творця Тоні Старка, який є Залізною Людиною. Тепер залізний герой повинен протистояти ворогові, і битися з ним віч-на-віч.

Як грати?

У грі "Залізна Людина: Повстання Альтрона", ви опинитеся під лютим обстрілом розгніваного андроїда. Він влаштував справжній погром у місті, а тепер націлився на Залізну Людину. Вам належить проявити максимальну спритність і блискавичну реакцію, щоб маневрувати між атаками. Перед пострілом на екрані з'явитися значок прицілу. Щойно він стане червоним, гряне постріл, тому краще швидко змінити своє положення. Ви повинні залишитися цілими до закінчення часу, і перемога буде у вас у кишені. Приємної гри та удачі!

Тут розташована онлайн гра Залізна Людина: Повстання Альтрона, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.0386266094421 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 233)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • - рух
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Avengers Iron Man Rise of Ultron.
  • Вона отримала оцінку 4.0 з 5, проголосувало 233 чоловік(а).
  • Дата релізу: Березень 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри