Гра Зла бабуся біжить

Гра "Зла бабуся біжить" - створена в стилі "Ранер". Психічно хвора бабуся втекла з лікарні. Ви маєте допомогти їй влаштувати справжню втечу. На її шляху постійно виникатимуть ті чи інші перешкоди. Водопровідні труби, гори каміння, щільний автомобільний потік та інше. Здавалося б тут неможливо пробігти, але для злої бабусі це якраз! Вона не зупинитися ні перед чим. Зла бабуся і справді є психічно хворою, адже на дорозі вона побачить зовсім не звичайні явища, наприклад, інопланетяни, через яких потрібно перестрибувати, або ж велика риба, що стрибає на асфальті. Керуйте бабусею і влаштуйте справжню втечу. Маневруйте з боку в бік, швидко стрибайте і різко прогинайтеся, щоб уникнути зіткнень. Виконуйте різкі повороти то в один то в інший бік, а за рогом чекайте на нові небезпеки. Штовхайте всіх зустрічаючихся перехожих, бабуся буде забирати у них гроші.

Тут розташована онлайн гра Зла бабуся біжить, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.2224770642202 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 5668)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран

Під час бігу ви можете збирати монетки, за які можна купувати поліпшення в магазині. Серед поліпшень є: уповільнення часу, прискорення бігу, подвійний стрибок та інші. Для повного поліпшення кожної здатності потрібно чимало монет.

Грайте більше і більше, щоб розблокувати нових персонажів і костюми для злої бабусі. Серед персонажів є ніндзя, панда, а також костюми зомбі і банана.

Постарайтеся пробігти якомога більшу відстань, щоб встановити свій особистий рекорд. Наберіть максимальну кількість очок і монеток. Удачі!

Керування у грі:
Кнопки Z, X - пересування вправо, вліво. Стрілка вгору - стрибок, стрілка вниз - підкат. Стрілки вправо, вліво - для поворотів.

Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Angry Granny Runs.
  • Вона отримала оцінку 4.2 з 5, проголосувало 5668 чоловік(а).
  • Дата релізу: Жовтень 2014.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри