Гра Втеча з Міста Привидів 2: Дзеркальний Вимір

У грі "Втеча з Міста Привидів 2: Дзеркальний Вимір" на вас чекають таємничі пригоди в одному дуже незвичайному місці. Гравцям належить вирушити в місто привид. Ці занедбані і забуті Богом містечка, розкидані по всій планеті. Практично в кожній країні є такі місця, де більше не живуть люди. Але зате там часто бувають сталкери, які намагаються відшукати що-небудь цінне серед мотлоху. Ви готові стати одним із дослідників покинутих місць? Тоді, за роботу!

Як грати?

Ви опинитеся посеред старого військового містечка радянських часів. Навколо тільки гори сміття і старі затхлі кімнатки старих бараків. Досліджуйте кожну з них у пошуках чогось корисного. Щоб вибратися з цього моторошного місця, необхідно знайти 35 старовинних монет із печаткою привидів. Тільки зібравши повну колекцію, можна розсіяти ману і знайти вихід звідти. Багато монет лежать на видних місцях, а решту доведеться гарненько пошукати і вирішити кілька загадок. Це буде непросто, адже їх приготували привиди. Вони люблять грати з людьми і їх плутати. Але не цього разу! Тепер все залежить тільки від вашої кмітливості та спостережливості. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Втеча з Міста Привидів 2: Дзеркальний Вимір, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.819209039548 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 177)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Ghost Town Escape 2 – Mirrored Dimension.
  • Вона отримала оцінку 3.8 з 5, проголосувало 177 чоловік(а).
  • Дата релізу: Грудень 2022.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри