Гра Потвора Пуговка: Знайди Вихід

"Потвора Пуговка: Знайди Вихід" - це чарівна гра, де ви зможете не тільки пройти захопливий квест, а й насолодитися жалісливою історією ганчіркової ляльки на ім'я Потвора Пуговка. Незважаючи на своє негарне ім'я, він дуже милий і симпатичний. І ми впевнені, що його історія зворушить вас до глибини душі. Тож якщо ви вирізняєтеся сентиментальністю, як і я, тоді запасіться паперовими хусточками.

Одного похмурого грозового вечора, коли за всіма законами жанру відбуваються жахи і злочини, в одному покинутому будинку сталося диво. У ганчіркового хлопчини забилося його іграшкове серце. Він прокинувся і виявив себе в невідомому місці. Насправді хлопчина дуже добре знає ці місця, адже з ними пов'язане все його життя.

Як грати?

Наш маленький друг втратив пам'ять. І тепер вам потрібно знайти всі частинки його душі, щоб малюк зміг стати людиною і знайшов свої спогади. Тут на вас чекає безліч таємничих головоломок і захопливих завдань. Шукайте корисні предмети, досліджуйте будинок і постарайтеся знайти записи і матеріали, які підштовхнуть вас до розгадки минулого нашої особливої ганчір'яної лялечки. І можливо зовсім скоро іграшка перетвориться на людину!

Тут розташована онлайн гра Потвора Пуговка: Знайди Вихід, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.4736842105263 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 19)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Ugly Button: A Way Out.
  • Вона отримала оцінку 4.5 з 5, проголосувало 19 чоловік(а).
  • Дата релізу: Квітень 2024.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри