Гра Зомбі: Після заходу сонця 2

Після Заходу сонця 2 - чудова гра-стрілялка на виживання серед зомбі, яка має чудову 3Д графіку і хороше управління. Ви граєте божевільним на вигляд кухарем, який повинен повинен захищати себе від нападників зомбі на даху лікарні та інших територіях. Після настання темряви зомбі з'являються десятками і ви можете покластися тільки на себе, щоб врятувати своє життя і вбити всіх монстрів, перш ніж вони покусають вас. Щоб вижити і пройти всю гру, вам доведеться захищатися від зомбі на 6-ти різних картах, а саме: лікарня, ферма, заправка, цвинтар і дві закриті місцевості, які доступні тільки за гроші. Основна ваша зброя це пістолет і мачете. А під час гри, ви зможете підбирати різну зброю у вигляді ящиків, які будуть скидати на літаку у вигляді підкріплення. Кожен з ящиків може містити таку зброю як: кулемети, гранати, ракетні установки та інше.

Як грати?

Вибирайте складність гри і приступайте до виживання на першій карті - лікарня. Вам необхідно вбити певну кількість зомбі, щоб вижити і пройти рівень. Ви бігатимете дахом лікарні і вбиватимете всіх зомбі, що наближаються і спробують забратися на дах, щоб атакувати вас. Шукайте контейнери з припасами і частіше озирайтеся - зомбі здатні підкрастися непомітно! Цільтеся в голову і заганяйте їх назад у землю! Наприкінці рівня ви зможете потрапити в магазин поліпшень і купити нову зброю і поліпшення, щоб ефективніше вбивати зомбі. У кожному рівні вам дається всього 3 життя, які можна дуже легко втратити, якщо зомбі проберуться до вас і почнуть кусати, тож не можна допускати цього.

Щоб отримати найкращий результат за очками і заробленими монетами, потрібно збирати кристали і стріляти зомбі прямо в голову Також ви можете стріляти по предметах, які стоять неподалік, як бензоколонка, трактор або автомобіль. Завдяки величезним вибухам, ви зможете вбивати відразу цілу групу зомбі. Будь-яка затримка в реакції залишить вас млявим. Якщо зомбі підфарбувати близько, ви можете використовувати "пробіл" для спеціальної атаки за допомогою мачете.

Грайте в неймовірну гру на виживання серед зомбі "Після Заходу сонця 2" і спробуйте пройти всі рівні. Відкрити їх можна лише зібравши велику суму грошей, але у вас неодмінно вийде! Тож починайте грати!

Тут розташована онлайн гра Зомбі: Після заходу сонця 2, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Зомбі
4.0099846390169 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 1302)
Керування у грі:
  • - пересування
  • - стрільба
  • - удар мачете
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — After Sunset 2.
  • Вона отримала оцінку 4.0 з 5, проголосувало 1302 чоловік(а).
  • Дата релізу: Липень 2017.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри