Гра Самотній Пістолет: Зомбі на вулицях

"Самотній Пістолет: Зомбі на вулицях" - це гра в жанрі захисту від зомбі, в якій ви повинні протистояти орді мультиплікаційних зомбі. У грі представлений персонаж, що налаштовується, і десятки поліпшень зброї. Чи є у вас що потрібно, щоб вижити на всіх 60 рівнях нападу зомбі?

На вулицях з'явилися зомбі, які їдять і перетворюють людей на ходячих мерців, тож ваше завдання - узяти на себе місію самотнього пістолета, самотнього воїна, який використовуватиме різну зброю, щоб знищити монстрів.

Як грати?

Ви опинитеся за барикадою і вам потрібно вбити всіх зомбі, перш ніж вони зможуть дістатися до неї. Це ви будете робити, стріляючи зі свого пістолета, клацаючи в напрямку, куди ви хочете стріляти. Стріляйте поки зомбі не будуть знищені. Іноді вони залишають монети, тому натискайте на них, щоб взяти їх. Що більше монет ви зберете, то швидше зможете використати їх у магазині для купівлі нової зброї або бонусів.

Під час кожного рівня падатимуть дерев'яні бочки, стріляйте в них, бо вони містять неочікувані бонусні сили та зброю, таку як гранати та бомби. Якщо ви хочете використати гранату, кидайте її в те місце куди потрібно, щоб вона знищила кілька зомбі одночасно. Щоб перезавантажити зброю стрільця, натисніть поруч із нею. Що краще ви зіграєте на рівні, то більше очок ви отримуєте натомість, і зможете отримати від однієї до трьох зірок наприкінці рівня. Налаштуйте свого персонажа, перш ніж почати грати. Купуйте нову зброю, коли заробите потрібну суму грошей. Також не забувайте купувати гранати і покращувати свою барикаду. Чи зможете ви протриматися в живих і пройти всі 60 рівнів? Давайте перевіримо!

Тут розташована онлайн гра Самотній Пістолет: Зомбі на вулицях, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Зомбі
4.3464912280702 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 456)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Lone Pistol: Zombies in the Streets.
  • Вона отримала оцінку 4.3 з 5, проголосувало 456 чоловік(а).
  • Дата релізу: Травень 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри