Гра Зомбі Виживання на Двох

Гра "Зомбі Виживання на Двох" - це всім відома гра під назвою "Zombie Survival 2 Player", в якій страшний вірус перетворив усіх жителів міста на божевільних зомбі. Колись незаймані і жваві вулиці міста тепер перебувають у руїнах у постапокаліптичному світі цієї захопливої гри! Батько і його дочка - єдині, хто пережив зомбі-апокаліпсис. Вони і є останні з тих, хто вижив, яким доведеться докласти багато зусиль, щоб виживати. Це кінець світу і останні, хто вижив, мають боротися із зомбі. Здебільшого вам доведеться розв'язувати безліч головоломок, які приведуть вас до порталу, щоб ви могли переходити на нові рівні та мали надію на порятунок. Природа опанувала все на світі, і люди ось-ось зникнуть.

Ви повинні вести своїх персонажів до точки, куди вони хочуть піти, уникаючи мерзенних зомбі на своєму шляху. Керуйте обома персонажами одночасно або грайте з другом, щоб пройти рівень разом. Вам потрібно долати перешкоди і рятуватися від голодних зомбі.

Зомбі Виживання на Двох - це гра, яка вимагає командної роботи для вирішення завдань на кожному рівні! Спробуйте зібрати всі шестерні в кожному з рівнів, щоб отримати найкращий результат. Отримуйте задоволення, граючи в The Last Survivors!

Як грати?

Гра пропонує 20 різних рівнів, кожен з яких заповнений різними перешкодами, від смертельних пасток до голодних зомбі. Ви можете грати в гру самостійно, одночасно керуючи двома персонажами, або попросити друга допомогти вам, оскільки кожен з вас керує одним з персонажів. У батька і дочки різні здібності, які ви повинні використовувати для проходження кожного рівня. Батько - сильна людина, яка може долати деякі перешкоди і бити зомбі, тоді як дочка може пробиратися крізь невеликі простори і кидати каміння, щоб відвернути увагу зомбі. На кожному рівні ви побачите гвинтики, які ви можете зібрати. Це необов'язкова мета, але якщо вам вдасться зібрати всі 60 гвинтиків, ви розблокуєте бонусний рівень наприкінці. Чи можете ви допомогти цій парочці вижити, коли вони пробираються через місто? Бажаємо удачі!

Тут розташована онлайн гра Зомбі Виживання на Двох, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Зомбі
4.2140476484385 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 8101)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Управління для першого гравця:
  • - рух
  • - удар палицею

Управління для другого гравця:
  • - рух
  • - кинути камінь
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Zombie Survival 2 Player.
  • Вона отримала оцінку 4.2 з 5, проголосувало 8101 чоловік(а).
  • Дата релізу: Травень 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри